Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci.

Dodobra smo vstopili v nov mesec pouka in dela na daljavo. Vaši učitelji poročajo, da ste po prvomajskih praznikih dobro pričeli z delom, česar smo neizmerno veseli.

Vse vas zanima, kdaj se bo začel pouk v šoli. Ministrica za izobraževanje znanost in šport, ga. dr. Simona Kustec Lipicer, je sporočila, da bo pouk na naših šolah, v primeru ugodne epidemiološke slike, lahko kmalu ponovno stekel. Vendar natančnega datuma še ni, kljub temu, da se je omenjalo 18. 5. ali 25.5.. Lahko vam zagotovimo, da boste pravočasno obveščeni, kdaj, kako in za koga bo pouk v šoli ponovno stekel, saj to ne bo za vse učence. Po Navodilih MIZŠ, ki jih pričakujemo prihodnji teden, bomo pripravili vse potrebno za varno vzgojno izobraževalno delo. Prav tako vas bomo pravočasno obvestili, na kakšen način bodo potekali varni prevozi v šolo.

Učencem želimo sporočiti, da se zelo zavedamo, da je pouk na daljavo zahteven. Prav zato vam toplo priporočamo, da ostanete motivirani, vztrajni in odgovorni še naprej.

Staršem pa se iskreno zahvaljujemo za vaše sodelovanje in pomoč pri pouku na domu! Če karkoli potrebujete in menite, da bi vam lahko pomagali, se prosim, obrnite na nas.

Vsem vam želimo vse dobro in varno delo od doma!

Vodstvo šole

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost