Skoči na glavno vsebino

Od 4. do 10. oktobra 2021 je potekal vseslovenski Teden otroka z osrednjo temo RAZIGRAN UŽIVAJ DAN!

Kot protiutež posledicam ukrepov zoper COVID-19 so pobudniki projekta letos poudarili pomen igre, igranja in prostega časa. Zato tudi takšen naslov. Poslanico letošnjega Tedna otroka je z besedami opremil Boštjan Gorenc – Pižama, ilustriral pa Jaka Vukotič. Poslanica nosi ključna sporočila: igra ti pomaga razvijati domišljijo; igra ti krepi telo; igra spleta prijateljstva … in najpomembnejše: igra nas povezuje!

Tako smo cel teden skozi različne dejavnosti razigrano uživali tudi na naši šoli. Po eno razigrano nalogo na dan so nam pripravili devetošolci. Komaj smo čakali posnetke, ki so nam jih pošiljali.

V ponedeljek smo se igrali družabne igre. V torek smo skozi igro ugotavljali, kako se počutimo v šoli. V sredo smo risali portrete naših sošolcev. V četrtek – ta je bil najboljši – smo plesali! V petek pa smo razigrano pospravljali naše predale, da smo lahko odšli v igriv vikend.

Prvo- in drugošolci pa smo se odzvali tudi na pobudo AMZS-ja in z barvanjem nogavičk sodelovali na natečaju na temo Pozorne nogavičke.

Nekaj naših utrinkov si oglejte v galeriji. In ne pozabite: igrajmo se še naprej.

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost