Skoči na glavno vsebino

ZAHVALA OB HUMANITARNI AKCIJI »MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV 2021«

Učenci, učitelji ter ostali zaposleni OŠ Jela Janežiča se iz vsega srca zahvaljujemo za zbrana sredstva v akciji »Manj svečk za manj grobov 2021«.

Zahvaljujemo se koordinatorici akcije, mag. Dariji Jamnik, ki je v projektu aktivno prisotna že tretje leto, ter prav tako koordinatorju gospodu Tomažu Paulusu, pobudniku predloga, da se v letošnjem letu, v okviru akcije zbrana sredstva, namenijo tudi našim učencem.

Neizmerno pa smo hvaležni vsem prostovoljcem s terena, ki so premraženi, a verjamemo, da s predano gorečnostjo v srcih, zbirali sredstva, Martinu Krajniku, Jožici Žnidaršič, Lari Dagarin, Emi Bešter, Vesni Bukovnik, Mojci prevodnik, Magdi Hafner, Milanu Muru, Izi Mrak in Luciji Oblak.   

Zbrana sredstva bomo namenili izvajanju aktivnosti in terapevtskih dejavnosti s psom, kar so učenci sami na kratko poimenovali »Kužkov Krožek«. Dejavnost bo izvajal za to usposobljen terapevtski par (ali pari, glede na število prijavljenih učencev) iz Društva Tačke pomagačke in Ambasadorji nasmeha. Dejavnost se bo za učence izvajala brezplačno, saj gre za prostovoljno delo terapevtskih parov, potne stroške pa jim bomo povrnili iz zbranih sredstev v humanitarni akciji.

Izvajanje krožka se je zaradi neugodnih epidemioloških razmer žal časovno nekoliko zamaknilo, vendar upamo, bomo do konca šolskega leta uspeli vse nadoknaditi.

Se že veselimo srečanja s psičko Luno in njeno lastnico Darjo z Društva Tačke pomagačke.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost