Skoči na glavno vsebino

Prej sploh nismo verjeli, šele, ko je stopil čez vrata, smo dojeli, da bo tudi letos Rotary Miklavž. Kmalu smo se prepričali, da ga epidemija ni niti najmanj prestrašila. Pa kar sam je takole prišel v telovadnico, brez vsakega spremstva in z masko, saj tudi on spoštuje vse korona ukrepe!

Lani nas je namreč iskal po celi Škofji Loki, hodil po šoli in darila puščal kar v praznih razredih. Pravi, da si tega resnično ne želi več.

Zato se je dobro pripravil, nabavil si je čisto novo zlato knjigo, kjer so zapisane vse naše vragolije, prav nič mu ni bilo skrito.

 

 

 

 

Pa se je začel Miklavžev vlak. Lepo, kot mora biti, po mehurčkih.

Vsak posamezni razred se je pred Miklavžem hotel izkazati, zato smo mu pripravili zanimive točke ali darilca.

 

 

 

 

 

 

     

Z vsakim posebej se je pogovoril, s 5. razredom je celo zaigral nogomet.

     

Miklavž je vsakemu prinesel velik nahrbtnik in vrečko s sladkarijami, vse eko zavito. Marsikaj nam je spregledal, saj je oboje prejel čisto vsak brez razlike!

Na samem začetku je bila obdarovana ravnateljica.

Prejela je tri izvode otroške jogijske pravljice Kačalinka Čalapinka išče prijatelje. V pravljici, ki jo je napisala Anja Kralj Okorn, spoznamo majhno kačico Kačolinko, ki ima nadvse rada palačinke, zato sta jo starša imenovala Čalapinka.

V pravljici se s posnemanjem živali lahko igramo jogo. Kako to storiti, odrasli izvedo iz knjižice, ki kuka iz zavihka na zadnji strani. Knjige si že lahko izposodite v šolski  knjižnici.

 

Dragi  Rotary Miklavž iz Škofje Loke, za tvoj obisk in darila se ti vsi tvoji oboževalci na OŠ Jela Janežiča zahvaljujemo in se ti toplo priporočamo še za naprej. Hvala, da si nam polepšal dan in da smo lahko poklepetali s tabo. Želimo ti lep praznični december in naj nam bo novo leto bolj naklonjeno glede epidemije!

   

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost