Skoči na glavno vsebino

16. junija 2022 je bila OŠ Jela Janežiča dopoldne skoraj prazna, popoldne pa smo učenci in učitelji odprli vrata telovadnice obiskovalcem. Po dveh letih in pol smo s šolsko prireditvijo POGUMNO V POLETJE razveselili svoje najbližje. Cela šola je sodelovala pri dogodku.

Učenci so izdelali vstopnice za prireditev in jih razdelili po svojih družinah. Poskrbeli so za sceno, razstavo izdelkov in pogostitev.

Kulturno dogajanje na šoli že nekaj let usmerjajo dejavnosti v okviru projekta Pogum. Tako so se tudi to pomlad povezali oddelki in skupaj pripravili točke za prireditev. Dokazali smo, da skupaj zmoremo, da več glav več ve. Učenke gledališkega kluba so povezale posamezne točke v čudovit dogodek. Učenci so s točkami predstavili različne dejavnosti, ki so potekale med šolskim letom.

Obiskovalci so s svojimi zapisi in željami okrasili pano ob vhodu v telovadnico. Po prireditvi smo se lahko osvežili z bezgovim napitkom in se posladkali s slastnimi kroglicami. Na stojnici pa smo si lahko ogledali prelepe izdelke naših učencev.

Veseli smo bili pozitivnih odzivov po prireditvi in seveda vseh iskrenih aplavzov. Nekaj utrinkov s prireditve si lahko ogledate v fotogaleriji.

Program:

  1. Himna
  2. Pogovor z ravnateljico
  3. Dan državnosti – 6. b razred
  4. Prijatelji- učenci pevskega zbora
  5. Šole v naravi: CŠOD Škorpijon, CŠOD Cerkno, kmetija pri Ljubici- učenci PP 2a, PP 3, PP 1b
  6. Gusarji- plesna točka PP 2c in 1. in 2. razred
  7. Eko šola- učenci PP 4 in PP 1a
  8. Plavalne tehnike- r in 6. a razred
  9. Sneguljčica- lutkovna predstava Gledališki klub
  10. Za naju (Nina Pušlar)- pevski krožek
  11. Ples na stolih- 3. in 4. razred in PP 2b
  12. Športni dosežki šole- 8. razred
  13. Hiša eksperimentov- PP 5a in PP 5b
  14. Ta sosedov Francelj – PP 6a in PP 6b
  15. Čarovničin klobuk- 7. razred
  16. Ples z valete- 9. razred
(Skupno 550 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost