Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Novo šolsko leto tokrat pričenjamo v nekoliko drugačnih okoliščinah kot običajno. V teh dneh pričenja se gradnja nadzidka šole na veliko veselje nas samih kot tudi občin ustanoviteljic. Prinaša pa nam dodatne izzive.

Okolica šole se spreminja v gradbišče, tudi nekateri obstoječi notranji prostori se bodo prenavljali. Zaradi gradbenih del, ki bodo s seboj prinesla veliko hrupa in tresenja, smo poiskali zunanje lokacije za čim bolj nemoteno izvajanje pouka.

Pouk v šolskem letu 2022/2023 potekal na različnih lokacijah: na šoli, v gasilskem domu Škofja Loka, na Zavodu za šport Škofja Loka (športna dvorana
Poden), Sožitju, na novo pa v prostorih Kapucinskega samostana Škofja Loka (bivša hranilnica Lon).

Obveščamo vas kot tudi obiskovalce, da v času gradbenih del parkiranje pred stavbo matične šole ne bo možno, zato se poslužujete parkirišč v okolici. Starši, ki pripeljete otroke k pouku, pa boste svoje otoke lahko nemoteno odložili pred šolo, kakor tudi na ostalih lokacijah.

Zavedamo se, da bo prihajajoče leto zaradi navedenih okoliščin poseben zalogaj, vendar vam in vašim otrokom zagotavljamo, da se bomo vsi skupaj trudili, da bodo pouk ter vse ostale dejavnosti potekale enako kvalitetno kot do sedaj. Prepričani smo, da nas bodo izredne okoliščine na nek način še dodatno obogatile.

S poukom na vseh lokacijah pričenjamo v četrtek, 1. 9. 2022, ob 7.30 z organiziranimi prevozi, ki bodo učence pripeljali v šolo že na vse lokacije. Dan bo potekal po urniku. Enako velja za novince oz. po predhodnem dogovoru z razrednikom, lahko tudi drugače. Veselimo se ponovnega snidenja in novega šolskega leta z vami in vašimi otroki!

Vodstvo šole

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost