Skoči na glavno vsebino

V Škofji Loki organiziramo akcijo že četrto leto. Letos bomo zbrana sredstva namenili OŠ Jela Janežiča za razvoj Montessori programa. S temi sredstvi bomo skupaj pomagali, da bodo tudi otroci s posebnimi potrebami lahko razvijali notranje potenciale v pripravljenem okolju, ki jim bo to omogočal in z ustreznimi materiali, ki bodo spodbujali njihovo celostno rast osebnosti. Akcijo bomo letos razširili tudi na območje katerega šola pokriva, torej na območje občin Gorenja vas – Poljane, Žiri, Železniki in Medvode.

Izredno veseli smo, da so projekt »Manj svečk za manj grobov na Škofjeloškem 2022« podprle Občine Škofja Loka, Železniki, Gorenja vas – Poljane, Žiri in Medvode. Pri sami izpeljavi pa sodelujejo OŠ Jela Janežiča, društvo Sožitje, skavti Škofja Loka 1, skavti Železniki 1, skavti Poljanska dolina 1, skavti Žiri 1, skavti Preska 1, Kapucinski samostan Škofja Loka, Uršulinski samostan Sveti duh ter Radio Sora.

Računamo tudi na vas in prosimo, da širite vest o projektu ter se odzovete našemu povabilu za delo na stojnici, med 29. 10. in 1. 11. 2022, na vam najbližjem večjem pokopališču v občinah Škofja Loka, Železniki, Gorenja vas – Poljane, Žiri in Medvode.

V naši šoli že nastajajo kamenčki svečke. 

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost