Skoči na glavno vsebino

Visoki jubilej naše šole smo obeležili na osrednji prireditvi v četrtek, 03.12.2015. Program smo pripravili učenci in učitelji v sodelovanju s kulturniki okolja. Utrip prireditve najbolje prikažejo fotografije in utrinki udeležencev.

»Rada bi pohvalila včerajšnjo prireditev. Kaj takega lahko naredijo le zlati, prisrčni in neposredni otroci s primanjkljaji ter njihovi požrtvovalni mentorji, učitelji in spremljevalci. Iz vsake besede, giba, zvoka veje posebna energija in prav ta je napolnila celotno telovadnico. Bila sem prav ganjena. Za to doživetje in vabilo, da sem ga bila deležna, se vam še enkrat zahvaljujem ter vam in šoli še naprej želim uspešno delo z otroki, ki brez vseh vas ne bi nikoli bili to, kar zdaj so in kar bodo še postali.« (Mojca Klug, učiteljica DSP OŠ Žiri)

»Rada bi vam čestitala za včerajšnjo vrhunsko prireditev. Vse – od scene, vseh točk, bazarja in pogostitve je bilo odlično. Vem, da za tem stoji veliko priprav, vaj, dela – tudi preko službenega časa, in potrpljenja z učenci. Uspela vam je krasna, raznolika, dinamična in zabavna predstava podkrepljena s čudovito sceno in vsem kar je še sledilo po programu.

Še enkrat ČESTITAM in vam želim še veliko uspešnih in ustvarjalnih let delovanja na OŠ Jela Janežiča.« (mati učenca)

Zahvala za sodelovanje ob 70-letnici OŠ Jela Janežiča

(Skupno 540 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost