Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

Rotary Club Škofja Loka že več kot 15 let aktivno sodeluje z OŠ Jela Janežiča Škofja Loka, kjer si prizadevamo za podporo učencem s posebnimi potrebami pri njihovem vključevanju v širše družbeno in delovno okolje. Z veseljem opažamo, da se naše skupne aktivnosti iz leta v leto nadgrajujejo, zato smo si zastavili tudi pomembne cilje na področju zaposlovanja in socialne aktivacije oseb s posebnimi potrebami. 

Projekt RASTEMO SKUPAJ, ki ga podpirata Rotary Klub Medvode in Rotary District Slovenija, je zasnovan z namenom širjenja zavedanja o pomenu socialne vključenosti in zaposlovanja oseb z invalidnostjo ter podpore pri njihovem vključevanju v delovno okolje. Eden ključnih dogodkov v okviru projekta je organizacija okrogle mize na temo: “Skriti talenti: Odkrijmo priložnosti za zaposlovanje oseb s posebnimi potrebami”.

Na dogodku želimo:

– Poudariti dobre prakse na področju zaposlovanja oseb z invalidnostjo in pokazati, kako lahko delodajalci aktivno sodelujejo pri njihovem vključevanju;

– Ustvariti prostor za odprto izmenjavo mnenj, kjer bomo skupaj prepoznali težave, izzive in priložnosti za izboljšanje sedanjega stanja;

– Spodbujati sodelovanje lokalne skupnosti, izobraževalnih in nevladnih organizacij, javnih zavodov ter podjetij pri vključevanju oseb z invalidnostjo v delovno okolje.

Na dogodek še posebej toplo vabljeni predstavniki podjetji in vodje kadrovskih služb, predstavniki Obrtne zbornice, Razvojnih agencij, invalidskih organizacij, lokalnih skupnosti, javnih zavodov, nevladnih organizacij,  CUDV, VDC, Rotary in Lions klubov.

Okrogla miza bo potekala v torek, 22.10. 2024 od 11.00 do 13.00 v hotelu LONCA v Škofji Loki.

Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo za vašo prijavo do petka 18.10.2024 na naslov: katjusa.koprivnikar@gmail.com

S spoštovanjem,  

Janez Rihtaršič

predsednik RC Škofja Loka

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost