Skoči na glavno vsebino

V nedeljo, 23. 12. 2012 je Mešani pevski zbor Lubnik namenil svoj božični koncert 2012 osnovni šoli Jela Janežiča.

 

S svojimi prijatelji Moškim pevskim zborom Provoks in Poljanskimi orgličarji so ustvarili čudovit večer. Učenci so se jim zahvalili z izdelkom njihovih rok in s pesmijo Šel bom v goro, ko je zabučala vsa dvorana. Vsem se iskreno zahvaljujemo!  Preberite: zahvalo, oglejte si slike.

 

Zahvala:

V imenu Osnovne šole Jela Janežiča se zahvaljujem vsem nastopajočim, da ste nam z današnjim večerom skozi lepe melodije izrazili svojo podporo. Zahvaljujemo se za podarjena sredstva, zbrana s prodajo vstopnic, ki ste jih namenili naši šoli. Z vašo pomočjo, se bomo tudi učenci lahko udeležili kulturnih dogodkov in drugih dejavnosti, ki poleg rednega programa šole doprinesejo k našemu bogatenju.

Hvala vam za ta čarobni večer.

Učenci se vam zahvaljujemo s praktičnim darilom, ki smo ga izdelali v šoli. V darilu se skriva kratka, a pomembna beseda – HVALA!

Ker pa nam glasba sporoča več kot vse besede, bi se vam radi zahvalili tudi skoznjo. Pripravili smo vam pesem Rastejo v strmi gori bele planike tri, ki jo bomo zapeli skupaj z našima učiteljema Tonetom in Matjažem.

Nekaj utrinkov:

Kratek posnetek nastopa:

 

Fotografije:

PC230052

IMAG0522

IMAG0526

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost