Skoči na glavno vsebino
V soboto 25. 1. 2014 je na Gospodarskem razstavišču potekal sejem Informativa 2014. Sejem je bil namenjen mladim, kot pomoč pri iskanju bodočega poklica. Na njem so se predstavile različne srednje šole in fakultete. Sočasno pa se je odvijala tudi olimpijada poklicev pod imenom Sloveniaskills 2014. Več o dogajanju si lahko preberete na http://www.informativa.si/domov/.

1-1-IMG_9419Prireditve sta se udeležila tudi Jure Potrebuješ in mentor Damjan Kojzek, ki sta se v preteklem letu prijavila na razpis pod okriljem CPI in MIZŠ pod naslovom “prihodnost je v tvojih rokah – prihodnost je v rabi lesa“. Za namen razpisa sta izdelala “Zbiralnik odpadnega papirja“. Izdelek je v kategoriji uporabni izdelki iz lesa zasedel 3. mesto. Za nagrado sta oba prejela izlet v Francijo, kjer si bosta v mestu Lille od 1.10. do 5.10. 2014 ogledala sejem Euroskills 2014 (http://www.euroskills2014.org/rubrique.php?lang=en&rubr_id=2). 

O ostalih nagrajencih, komisiji in kategorijah si lahko več preberete v priponki. Izdelek si lahko ogledate in preizkusite v učilnici PP3 ali PP6, ko se vrne iz Ljubljane.
“bon voyage Jure et Damjan”

zbiralnik_starega_papirja

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost