Skoči na glavno vsebino

Pomlad prinese s sabo prebujanje in odlaganje težkih oblačil, da nam večkrat zaigra srce. Da nam je bilo veselo, so poskrbeli tudi v OŠ Škofja Loka Mesto, saj so nas povabili kar v tri aktivnosti: sodelovali smo v glasbeni delavnici, skupaj smo se podali na raziskovalni sprehod po Trim stezi ter skupaj ustvarjali iz krep papirja in telovadili.

Nekateri naši učenci so se na povabilo 2. razreda odpravili na »ta veliko« šolo OŠ Mesto in se pridružili glasbeni delavnici igranja na cajon, ki jo je vodil Jaka Strajnar. Teden kasneje so učenci 2. in 3. razreda skupaj z najmlajšimi podali za grad in ob pravljicah, igrah in čarobni naravi tkali nove vezi. Še v istem tednu smo učenci posebnega programa skupaj s 1. razredom spoznavali šolo na Novem svetu. Skupaj smo se razmigali in urili naše ročne spretnosti. Doprinesli smo tudi k barvitosti pomladi, saj so s skupnimi močmi nastale prelepe pisane rožice. 

V tem šolskem letu smo z istimi učenci izpeljali kar nekaj skupnih aktivnosti. Le te so odraz kvalitetnega medsebojnega zbliževanja dveh različnih šol. Predvsem so dober primer sodelovanja, izkustvenega učenja in pridobivanja veščin, spoznavanja ter zbliževanja skozi konkretno aktivnost.

Zgovorni obrazi na fotografijah povedo vse.   

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost