Skoči na glavno vsebino

V torek, 14. 11. 2023, smo se v okviru kulturnega dne učenci oddelkov PP4A, PP4B, PP4C, PP5A in PP6A z vlakom odpravili iz Škofje Loke v Ljubljano v lutkovno gledališče. Ko smo izvedeli, da vlak zamuja, smo si privoščili zgodnjo malico kar na železniški postaji. Po prihodu na glavno železniško postajo v Ljubljani smo se sprehodili do Lutkovnega gledališča Ljubljana. Tam smo si nato ogledali glasbeno pravljico Čarovnik iz Oza.

V predstavi, ki se je dogajala v čudežni deželi Oz, je nastopala deklica Doroteja, ki je iskala dom. Na njeni poti iskanja je dobila kar nekaj prijateljev. Leva, ki je iskal pogum. Strašilo, ki je iskalo pamet. In Pločevinka, ki je želel imeti srce. Ali so prijatelji našli, kar so iskali? Kako jim je pri tem pomagal čarovnik Oz? In kdo je Toto? Ne povemo! Pojdite si ogledati predstavo in boste izvedeli. Mi smo uživali.

Nasmejani in zadovoljni smo se po končani predstavi z avtobusom odpeljali nazaj v Škofjo Loko, kjer nas je v šoli že čakalo kosilo. Bil je prav fajn dan.

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost