Skoči na glavno vsebino

Da še nismo povsem končali z letošnjim športnim udejstvovanjem, dokazuje pretekla sobota. Najboljši športniki in športnice v šolskem letu 2021 – 2022 so se zbrali na Mestnem trgu v Škofji Loki, kjer so prejeli priznanja za dosežene športne uspehe na državni ravni. Domnu, Davidu, Poloni, Eneju, Ersanu, Tinetu, Aljažu, Blažu, Sari, Ani Klari, Urški in Ledianu še enkrat čestitamo za trud in dosežene uspehe na različnih športnih tekmovanjih v tem šolskem letu.

Točno ob 12:00 uri se je pričel tek Junakov 3. nadstropja. Če morda kdo še ne ve, kdo so Junaki 3. nadstropja, naj povemo, da so to otroci in mladostniki, ki se trenutno zdravijo oziroma so se zdravili v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani, kjer je doma Klinični oddelek za otroško hematologijo in onkologijo. Gre torej za otroke, ki so se ali pa se še borijo s krvnimi boleznimi ali rakom. Naš učenec, Marko Oman je Junak tretjega nadstropja in ponosni smo nanj, da se je udeležil tega teka. Bravo Marko! Kar tako naprej!

Popoldne se je nadaljevalo z udeležbo naših učencev na Šolskih tekih. Le-teh so se udeležili Tija, Nik, Tevž, Anika, Ilhana, Ana Klara in Edin. V močni konkurenci sovrstnikov so dosegli lepe rezultate. Vsem čestitamo za njihove dosežke!

A športne sobote še ni bilo konec. Ekipa najstarejših učencev naše šole se je skupaj z učitelji udeležila še večernega teka na 10 km. V mešani štafeti sta nastopila Jakob in Barbara. Aljaž je prvi od nas prečkal ciljno črto. David ni zaostajal prav veliko za njim medtem, ko smo Mateja, Andraž in Nataša še odštevali korake do cilja.

Tu bi se radi zahvalili vsem sodelavcem – navijačem, ki so nas glasno spodbujali na posameznih odsekih tekaške proge.

Sedaj pa je že skrajni čas, da se odpravimo na počitnice!

Se vidimo prihodnje leto!

(Skupno 272 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost