Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 4.9., smo se razveselili obiska župana g. Tineta Radinja in župana občine Medvod g. Nejca Smoleta, ki je poleg občine Žiri, Železniki in Gorenja vas – Poljane, prav tako ustanoviteljica naše šole. Spremljali so jih ga. Anita Mežek, direktorica občinske uprave in ga. Martina Kutnar ter g. Rok Primožič, vodja oddelka za družbene dejavnosti iz Škofje Loke. Spremljala sta nas tudi ga. Klara Mrak ter fotograf Gorenjskega glasa.

Župana sta najprej želela pozdraviti prvošolce ter razrede, ki gostujejo na Zavodu za šport, v prostorih vojašnice in matični šoli. Oba sta učencem in učiteljem želela uspešno šolsko leto, čim boljše učenje, predvsem pa zelo priporočila, naj bodo učenci ne le sošolci, temveč tudi dobri prijatelji! Učenci in učiteljice so jih pričakovali in imeli za njih pripravljeno pravo presenečenje. Nihče drug kot župana, sta se morala pomeriti z zelo močnimi nasprotniki v igri enka.

Z ureditvijo začasnih učilnic so bili naši obiskovalci zadovoljni, v okolici vojašnice pa je še veliko dela. G. Primožič je goste seznanil s podrobnostmi gradnje in načrte, kako se bo gradnja nadaljevala. Župana sta izrazila vso podpro občin, da se učenci čimprej preselijo.

Županoma in spremstvu se zahvaljujemo za obisk in podporo! 

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi gostiteljem razredov OŠ Jela Janžiča za prostore in izjemno gostoljubnost: Društvu Sožitje, Vrtcu Škofja Loka, Kapucinskemu samostanu, Zavodu za šport, Društvu U3, Društvu invalidov Škofja Loka, Društvu upokojencev Škofja Loka ter PGD Škofja Loka. 

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost