Skoči na glavno vsebino

Dragi starši!

Naš odhod v CŠOD Rakov Škocjan se nezadržno bliža. S pomembnimi informacijami smo Vas že seznanili na roditeljskem sestanku, prav tako pa smo na spletni strani objavili seznam opreme in predviden program. Manjka še samo obvestilo o odhodu

Odhod: Na pot se podajamo vponedeljek 20. 4. 2015 ob 8:15 (Alpetour izredni prevoz) izpred šole. Na ta dan bodo učenci prišli v šolo normalno s kombiji. Lahko jih seveda pripeljete v šolo, stvar samostojnosti pa je, da že s prvim dnem pričnejo z zavedanjem lastne prtljage in skrbi zanjo. Zjutraj naj kaj lahkega pojedo, malico naj prinesejo s seboj. V domu je prvi obrok kosilo. Vsi obroki v šoli, za dotični teden, so odjavljeni.

Komunikacija: V kolikor imajo učenci s seboj GMS telefone, naj le-te uporabljajo za stik z vami. Seveda je priporočljivo, da jih kličete v času po kosilu, ko programa ni, oz v večernih urah od 17:00 do 18:00. V tem času bo na voljo tudi službeni telefon 051 418 687 za kratke pogovore. Za mobilne telefone in druge dragocenosti (nakit, MP3 player, tablice…) učenci odgovarjajo sami. Denar za “priboljške” in osebne dokumente smo ponavadi pobrali na začetku tedna in jim vročali ob potrebi. V kolikor je učenec dovolj odgovoren, jih hrani pri sebi in sam odgovarja in z njim razpolaga.

V prilogi najdete tudi obrazec s pooblastilom za dajanje zdravil (epileptični napad), v kolikor jih otroci potrebujejo. 

O prihodu Vas bomo obvestili ustno po telefonu v petek 24. 4. 2015. Predvidevamo, da se vračamo ob 14:30. Na ta dan sami poskrbite za prevoz otroka. Izjemoma je možno, da učence odložimo na poti (npr. Medvode, Reteče, Goričane). 

Dnevno dogajanje boste lahko spremljali na naši spletni strani.

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost