Skoči na glavno vsebino

Od ponedeljka, 6.3.2017, do srede, 8.3.2017, bo v Sloveniji oz. na naši Osnovni šoli Jela Janežiča potekalo mednarodno srečanje Erasmus+. Srečanja se bodo udeležili naši belgijski in angleški partnerji. Na srečanju se bomo pogovarjali o naših dobrih praksah, kar se tiče poučevanja učencev v gozdu, naredili bomo analizo dobrih praks iz vseh treh držav, kjer je bil objavljen natečaj za dobre prakse, iskali bomo podobnosti in razlike v šolskih sistemih naših držav, spoznavali učne načrte partnerjev, odkrivali, kako imajo urejene dostope v gozd.

V torek bomo vsi udeleženci srečanja skupaj z našimi učenci obiskali gozd, kjer bo vsaka skupina izvedla eno formalno in eno neformalno učno uro. Po obisku bomo udeleženci naredili evalvacijo obiska gozda, naši mednarodni partnerji si bodo lahko tudi ogledali našo šolo in atrij, ki predstavlja naš zeleni kotiček, v tem času pa je še posebej posvečen gozdu.

Zadnji dan si bodo partnerji ogledali delavnice z otroki s posebnimi potrebami na Bledu ter spoznali našo kulturno in naravno dediščino.

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost